Kahteluja

maanantai 10. elokuuta 2009

9.8 Tehi

(Kuvassa ite saamamies Azki)

Elikäs Sunnuntaina heräiltiin saaresta reippaiden 3tunnin unien jälkeen. Hiukan se ilta sit venähti. No mutta aamukahvien ja pienen purtavan jälkeen oli ryhmä enempi tai vähempi lähtökunnossa, vesille päästiin kymmenen maissa.
Ajeltiin n.10min pelipaikoille ja alettiin laskea salakkia uimaan. Ensikertalainen Azki viritteli toistapuolta antaumuksella ja taidokkaalla salakan käsittelyllä saikin miltei kaikki suomut irti joka salakista. Kolmas vapa kerkes just telineeseen kun sen siiman päässä 100gpuntin, hopea/marjapuuro VK-levyn ja lapinkulta värityksisen Salsahupun takana teutaroi kala. Pari minuuttia myöhemmin samainen kala pötkötteli haavissa veneenlattialla odottamassa papin puhetta. Pappi puhui digipuntari hoiteli oman hommansa ja kylmälaukkuun piilotettiin 2.5kg Taimen. On helppoa tuo kalastus näköjään kun sen vaan osaa.. :D
Loppupäivästä vapautettiin vielä yksi pieni taimen, ihmeteltiin muutamaa tärppiä ja vehkeitä kelatessa naureskeltiin salakoille mitä oli käynyt joku maistamassa. Klo 17.05 oli satamassa kolme väsynyttä kalamiestä.
Illalla sit vielä porukalla savusteltiin taimenta ja taputeltiin toisiamme selkään.

Edit: Nii ja jäi kertomatta täs et uus potkuri pelas hienosti. Nosti pintaan kovalla kuormalla, kiertää n.800rpm enempi täyskaasulla, matkavauhti nousi, mut kulutus matkavauhdilla laski ja huiputkin kuormapäällä samat kun yksinään vanhalla potkurilla, eli oikeeseen suuntaan ainaki mentiin! Vieläku olis tyhjäkäytni vauhti noussu ni enempää ei olis voinu vaatia :)


Seuraavaa reissua odotellessa, Kireitä!!

-Delikaattori Jari-