Kahteluja

perjantai 16. lokakuuta 2009

Höyskällä.


Eipä ole ollu kauheasti kirjoteltavaa viimeaikoina. Edellisenä sunnuntaina käytiin järvellä vapauttelemassa alamittaisia.
Kelit ollu vähän mitä on niin ei ole viitsiny lähteä keikkumaan pakkaseen.
Eilen oltiin sitten aivan huippukelissä vesillä. Vene laskettiin Kontiolahden satamasta ja parkkipaikalla olikin trailereita siihen malliin ettei tarvitse yksin uistella.
Salakoitten uitto alotettiin Sikosenselältä syvänpäältä, toista vapaa laskiessa alkoi alamittasta tulla, aika pinnasta 15g puntintakaa. Ei kuitenkaan lähetty lisäämään punttia, vaan kurvattiin Hirviselälle vetämään Kaiskun ja Tarman penkkoja.
Puolisentoista tuntia vedettiin tyhjää ja kattelin syötit. Hiukan lisää punttia ja takaisin vetoon. Samantien sisin plaanari laukes 50g VK-levy,Salsa yhistelmän kelpuutti 53senttinen taimen, joka jatkaa kasvuaan.
Auringon jo alottaessa laskuaan 50g punakrominen pikku pro-troll, punakromi Salsa setti kelpuutettiin. 65senttinen 3.3kg lohi pötköttelikin kohta haavin pussissa.
Jatkettiin uistelua auringonlaskua katsellen kohti rantaa.
Huomenna Lauantaina on sitten seuraava vetopäivä. Mukana menossa Velipoika ja kaveri. Ja illalla on tiedossa Lohiruokaa ja sopivasti lämmittäviä juomia! :)
Kireitä!!!
-Delikaattori Jari-