Kahteluja

perjantai 21. toukokuuta 2010

Rannassa

Mitäs tähän nyt sit sanos.. oli aikasta tyhjentävä päivä. Oli kyllä jäniksenkäpälät hierottu ja hevosenkengät kaulaan ripustettu, mutta että oikein neljä kalaa.. mut on sentään eka reissu et jätetään vähän parantamisen varaa :D :D
No ei. aamulla ei pidetty mitään kiirettä vesille, vaan kävästiin pizzalla tuossa kongressikeskuksessa. Yhden aikoihin astuttiin sit laivaan ja lähettiin ajelemaan kohti Gisslannin majakkaa rapeassa sumussa. Väylän ylitys vähän jännitti ja Eckerölinen sumutorvea piti kuunnella tarkkaan.. Ei näkynyt laivaa ja vehkeitä päästiin laskemaan reilusti ennen majakan penkkoja.
 Just kun saatiin kunnolla romut veteen toista ulointa plaanaria vietiin. Pieni räikän inahdus ja vitosen kala alko tulla kohti venettä. Keli alko olla jo aika kuoppasta ja toisenpuolen plaanarin laukurit räpsähteli yksi toisensa perään irti. Lenkki majakan edessä, vene myötätuuleen ja korjailemaan vituiks mennyttä viritystä.. Yks vapa tais tulla ylös enne kun takila niias. Viittäminuuttia myöhemmin vitosen kala pötkötteli takakannella. Samalla vietiin plaanaria 50g puntilla mikä oli jääny tuuliepisodien takia uloimmaksi. nopea taistelun jälkeen haavinpussissa pötkötetli kasin kala ja miehistöä alkoi jo hymyilyttää.
Vermeitä taas viriteltiin kuoppasella tiellä ja meinas jo hermo mennä. mutta taas myötätuuliosuus nosti hymyn suupielille kun haavattiin seiska kyytiin. Ryökäle toi ulommasta plaanarista lähtiessään toisen plaanarin mukaan ja koukkaspa vielä takilan kautta ennen antautumista!!
Kaikki kalat pärähti levyntakaa ja salsahuppuihin mistä löytyi kromia ja sinistä ja lilaa.. siinäpä yhteydet. Kalapaikka tais olla isoin asia tänään.
Huomenna tosiaan rentoa palauttelua vesillä tiedossa ja sit kotiin!!

Kireitä!!!


-Delikaattori Jari-

Lissee




Lisää tulee. Nyt seiska laukkuun!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Tupla

Tuplatärpistä +5 ja 8 kiloset kyytiin!! :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

Kuva





- Posted using BlogPress from my iPhone

Kalloo

Ja vitosen lohna kyydissä!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Tarkennuksia

Juu eli tänään kipakka plaanari lähtö. Paikkanan Gisslanin majakan eteläpuoli. Painoa siimassa 50g. salsa kromipohjalla värien sekamelska. n.metrinen tapsi ja edessä pyöri pienempi pro-trollin kirkas levy punaisella lämpäreellä.
Huomenna se kymppi rikotaan. Suuntana jälleen majakka. Kaiku piirtää reilusti kalaa alueella, joten pakko uskoa!!
-Delikaattori Jari-